پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

واکنش امبر حاجیلو به خبر سانحه، فوتی و مجروح در رزمایش فاتحان خیبر

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمالغرب نیروی زمینی ارتش با تکذیب شایعات و دروغ افکنی معاندان و بدخواهان در خصوص رزمایش فاتحان خیبر گفت: هیچ سانحه، فوتی و مجروحی در این رزمایش نداشتیم و خبر‌های منشر شده و شایعات در این خصوص بی اساس است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۳۰۶

به گراش راهبرد معاصر؛ امیر حاجیلو در ارزیابی رزمایش فاتحان خیبر گفت: این رزمایش مرحله تکمیل آموزش‌های مشابه میدانی و جنگی و به نوعی ارزیابی آمادگی نیرو‌ها، یگان‌ها و مدیریت فرماندهان بود.

 

بر اساس گزارش صداوسیما، وی که در نشست با خبرنگاران رسانه‌های آذربایجان غربی سخن می‌گفت، افزود: در این رزمایش از پهباد‌های ویژه ارتش رونمایی و مورد استفاده قرار گرفتند.

 

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمالغرب نیروی زمینی ارتش گفت: استقرار ۱۵ یگان در کمتر از ۴۸ ساعت در منطقه رزمایش فاتحان خیبر رکورد جابجایی نیرو‌های نظامی بود.

 

امیر حاجیلو پیام رزمایش فاتحان خیبر به کشور‌های همسایه و دوست را صلح و امنیت منطقه و دوستی عنوان کرد و گفت: دشمنان و رژیم صهیونیستی نیز که باعث ناامنی هستند و قصد ایجاد تنش و تفرقه در منطقه را دارند پیام خود را از این رزمایش دریافت کردند.

 

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمالغرب نیروی زمینی ارتش همچنین از احداث ۲۳ هزار واحد مسکونی در نزاجا خبر داد و گفت: از این تعداد واحد مسکونی در حال ساخت ۲۲۰ واحد متعلق به منطقه شمالغرب است.

 

امیر حاجیلو از اتمام واکسیناسیون کرونا در ارتش نیزخبر داد و افزود: تمامی کادر، پایوران و سربازان نیز به همراه خانواده در ارتش واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

 

رزمایش فاتحان خیبر نیروی زمینی ارتش با حضور تعدادی از یگان‌های زرهی، توپخانه، پهپادی، جنگال و مهندسی رزمی، با پشتیبانی بالگرد‌های هوانیروز روز جمعه گذشته در منطقه عمومی شمالغرب کشور برگزار شد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار